Boken

Oppskrift

Den 20. februar blir det boklansering på Museumscafeen by Matmagasinet, men det står så mye mer på programmet. Tror dette kan bli en veldig god kveld for deg som har baby som nærmer seg spisealder, eller som bare er nysgjerrig på babymat.

https://www.facebook.com/events/170399333686477/

Jeg skal snart begynne å ha babymatkurs sammen med "Fra Hage til Mage", og på boklanseringen vil dere få et kort foredrag med en liten smakebit av hva disse kursene skal handle om.

Therese D'Este Thomassen fra "Fra Hage til Mage" blir også med meg denne kvelden i en paneldebatt. Therese er sosial entrepenør og lidenskaplig opptatt av god og sunn mat for barn. Ellen Kristine Frøyland Alne, som er klinisk ernæringsfysiolog, blir også med. Hun har mange års erfaring fra arbeid med barn på Stavanger Universitets Sykehus. Paneldebatten skal ledes av Cecilie Berntsen Jåsund, journalist i NRK Rogaland.
Videre blir det presentasjon av boken, mulighet for enkel bespisning og noe godt i glasset. Kommer man seg først ut etter leggetid...

Alle som kommer får en goodiebag med nyttige produkter for babymat.

VELKOMMEN!
 
 







No comments:

Post a Comment