Karrisuppe med kokosmelk og linser
1/4 liten gul løk, eller mindre om løken er stor, grovhakkes
1 ts karri
noen chilli flak, eller et knivsodd chillipulver
1,5 dl søtpotetmos
1,5 dl kokosmelk, ikke velg lettvarianten (da mister du masse smak og fett)
1dl røde linser
Olje
Koriander
1/4 liten gul løk, eller mindre om løken er stor, grovhakkes
1 ts karri
noen chilli flak, eller et knivsodd chillipulver
1,5 dl søtpotetmos
1,5 dl kokosmelk, ikke velg lettvarianten (da mister du masse smak og fett)
1dl røde linser
Olje
Koriander
Blank løk, karri og chilli i olje på svak varme i en gryte.
Tilsett kremen på toppen av kokosmelka og varm opp.
Videre tilsetter du søtpotetmosen og sper ut med kokosmelk.
Når det har kokt opp tilsetter du linsene og lar det koke til de er møre.
Bruk stavmikser til å blande til riktig konsistens.
No comments:
Post a Comment