Ekspertene er ikke veldig enige om når man skal starte med kjøtt. Som med mye annet her i livet må man velge hvem man vil høre på. Noen sier vent til de er 8-10 måneder, andre sier at man skal sette igang så fort de starter med mat. Særlig i England og Canada er man tidlig ute med kjøtt. Et godt argument for å starte tidlig er at kjøtt er en super kilde til jern. Kjøtt inneholder heme-jern, som er lett tilgjengelig for kroppen. Da kan en unngå jernmangel uten å måtte kjøpe grøtpulver tilsatt jern.
Lillesøster er nok ikke helt klar for kjøtt enda; men pappa hadde laget denne deilige kraften av høyrygg, og lillesøster var så sulten så sulten og de store øynene tigget om mat. Hun måtte få smake. Pappa smeltet. Lillesøster slurpet i seg, og ville helst ikke stoppe. Hun kommer nok til å like kjøtt når hun får det. Det holdt med kraften foreløpig.
No comments:
Post a Comment